ویزای شینگن چیست ؟

ویزای شینگن چیست ؟

ویزای شینگن سندی است که برای سفر به کشورهای منطقه شینگن از جانب مقامات مربوطه برای شخص متقاضی صادر می شود.در این مقاله قصد داریم متقاضیان سفر به حوزه شینگن را از نحوه دریافت ویزای شینگن مطلع کنیم.

ویزای شینگن چیست ؟

چه افرادی نیازمند ویزای شینگن هستند؟

شهروندان غیر اروپایی به منظور ورود به یکی ازکشورهای شینگن ملزم به درخواست این نوع ویزا تحت عنوان”گردشگری” هستند. بسته به نوع ویزای صادر شده برای آنها، ممکن است اجازه ی ورود تنها یک بار (سینگل) و یا نامحدود (مالتیپل) داشته باشند. اقامت آنها به مدت ۳ ماه(۹۰ روز) در سال در طول مدت ۶ ماه می باشد. این موارد بستگی به نوع تصمیم فرد دارد و اینکه سفر خود را به چه شکل انتخاب می کند و دیگر مسائل که می تواند دخیل باشد.

شرایط اخذ ویزای شینگن

در ابتدا لازم است درخواستنامه این ویزا را از اینترنت دانلود کرده و کاملا صادقانه تکمیل کنید. هم چنین شما می توانید این فرم را بصورت الکترونیکی تکمیل کرده و پرینت بگیرید.برای دانلود فرم شینگن کشور مورد نظر از مشاور خود کمک بگیرید.

  • یک قطعه عکس که ضمیمه ی خواهد شد. عکس باید فرمت گذرنامه ( تمام رخ، زمینه ی سفید و جدید) داشته باشد.
  • پاسپورت و همینطور کپی تمام ویزاهای قبلی(حداقل ۳ ماه مانده به پایان اعتبار) مورد نیاز است. پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.
  • بلیط ترک شینگن مطابق با مدت زمان مشخص شده.
  • بیمه ی درمانی ویزای شینگن، برای کل مدت زمان سفر باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد. این بیمه موظف است، هزینه های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت های پزشکی هزینه های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورها ی شینگن معتبر باشد. بیمه ی مذکور باید قبل از درخواست ویزا خریداری شود و در صورت رد شدن ویزای شما امکان لغو آن وجود دارد.

 ویزای شینگن گردشگری (دیدار دوستان یا آشنایان):

  • پرینت حساب بانکی (گردش ۶ ماه اخیر)
  • از پس هزینه ی اقامت خود در شینگن بر خواهید آمد یا خیر؟ ( پول همراه دارید یا اینکه شخص دیگری پرداخت مخارج شما را تقبل کرده؟). در صورت نداشتن حساب بانکی یا بودجه ی کافی یکی از آشنایان یا دوستان شما به ” استشهاد حمایت رسمی” در یکی از ادارات مربوط در همان کشور مخارج شما را متقبل می شود. هم چنین مطمئن شوید که اصل مدارک را هنگام درخواست ویزا برده اید.
  • هدف از مسافرت خود و آدرس محل اقامت خود در شینگن (هتل یا افراد آشنا) در نامه ای مشخص کنید.

ارسال این موارد برای مسافرانی که اولین سفرشان است؛ الزامی است:

  • مالیات بر درآمد ۳ سال اخیر
  • دعوتنامه رسمی(از یکی از بستگان یا آشنایان)
  • مدرک نهاد حقوقی از شرکت
  • نامه ی مرجع از کارفرما
  • اگر صاحب شرکت هستید مواردی مثل؛ جواز کسب، اظهارنامه ی مالیاتی و آخرین بیانیه ی بانک ضمیمه شود.
  • بلیط رزرو شده هواپیما.
  • مدارک دیگر مربوط به زیر گروه های ویزایی می باشند.

ویزای شینگن برای بازدید از بستگان یا دوستان:

  • در صورتی که متقاضی اعلام نماید که تحت پوشش یکی از بستگان یا دوستان خود (ساکن یکی از کشور های شینگن) است؛ لازم است سندی رسمی صادر شده از مقامات مربوطه ارسال گردد.
  • دعوتنامه ی رسمی از طرف بستگان یا دوستان ساکن شینگن.
  • در صورتی که فرد متقاضی هزینه های خود را متقبل می شود؛ نام اقوام و دوستان، آدرس و کپی از پاسپورت خود کفایت می کند. بستگان یا دوستان شما اگر ساکن شینگن نیستند، کپی از اجازه ی اقامت نیز نیاز خواهد بود.

اخذ ویزای شینگن توریستی :

  • حساب بانکی فرد متقاضی ( ترجیحاً ۶ ماه اخیر)
  • برنامه ی دقیق سفر از روز ورود به شینگن، رزرو هتل و یا دعوتنامه ی رسمی مورد نیاز است.

بسته به نوع سفارت/ کنسولگری که شما مراجعه می کنید، ممکن است خواستار مدارکی مازاد بر این ها برای اطمینان از صحت اطلاعات مدارک واصله نیز باشند؛ برای مثال، بعضی سفارتخانه/ کنسولگری ها گواهی عدم سوءپیشینه را نیز درج می کنند.

ویزای شینگن فوری

در صورتی که به هر دلیلی قصد سفر فوری به حوزه شینگن را دارید و در پی اخذ ویزای شینگن فوری هستید می بایست با مشاوران تاکسی پرواز مشورت کرده و از شریط کشورهایی که در زمان کمتر و شرایط بهتر ویزا صادر می کنند،مطلع شوید.

گرفتن وقت سفارت برای ویزای شینگن

کشورهای شینگن نیز همانند بسیاری از کشورها برای مراجعه به سفارت نیاز به گرفتن وقت سفارت از کشور مقصد را دارد.هر یک از کشورها برای دادن وقت سفارت به متقاضیان خود شرایطی را قرار داده اند.در صورتی که تخصص لازم یا وقت کارفی برای گرفتن وقت سفارت را ندارید با کارشناسان تاکسی پرواز تماس بگیرید و ارائه خدمات حرفه ای را تجربه کنید.

کشورهایی که بیشترین تقاضای شینگن را دارند :

۱-ویزای شینگن آلمان

۲- ویزای شینگن ایتالیا

۳- ویزای شینگن فرانسه

۴-ویزای شینگن یونان

 

 

جهت مشاوره و یا درخواست وقت سفارت و اخذ ویزا شینگن با ما تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *