ویزای شنگن اتریش

ویزای شنگن اتریش

گرفتن ویزای شنگن اتریش بسیار با ارزش خواهد بود زیرا ،اتریش کشوری چهار فصل در دامنه رشته کوه های آلپ است. مردم اتریش علاوه بر شگفتیهای طبیعت، از شرایط اقتصادی بسیار مناسبی نیز بهره میبرند و همواره یکی از پردرآمدترین ملل دنیا بشمار میروند. طبیعت شگفت انگیز اتریش در کنار رفاه اجتماعی ملت آن، کشوری بی نظیر خلق کرده است. یکی از پررونق ترین صنایع اتریش، صنعت توریسم است؛ به گونه ای که هر سال افراد بسیار زیادی از سرتاسر دنیا و البته از ایران به این کشور سفر میکنند. اما ایرانیها برای سفر به اتریش ملزم به اخذ ویزا هستند و چون اتریش در منطقه شنگن قرار دارد؛ ویزای این کشور تحت عنوان ویزای شنگن اتریش صادر میشود. شاید برای بعضی از خواننده ها سوال پیش آمده باشد که منظور از منطقه شنگن چیست؟ برای پاسخ به سوال این عزیزان اول باید توضیح مختصری در مورد معاهده شنگن ارائه دهیم.

معاهده شنگن

در سال ۱۹۸۵، یک شهر کوچک اروپایی به نام شنگن میزبان جمعی از روسای پنج کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ بود که برای انعقاد قراردادی خاصی در این شهر جمع شده بودند. به موجب این قرارداد که بعدها معاهده شنگن نام گرفت؛ مرزهای بین کشورهای عضو معاهده برداشته شد یعنی شهروندان این کشورها میتوانستند آزادنه در دیگر کشورهای عضو معاهده سفر کنند. رفته رفته کشورهای بیشتری اقدام به پذیرش معاهده شنگن کردند. در حال حاضر علاوه بر پنج کشور نامبرده، کشورهای اتریش، نروژ، لهستان، اسپانیا، ایتالیا، پرتغال، دانمارک، جمهوری چک، مجارستان، اسلواکی، اسلوونی، فنلاند، یونان، سوئد، مالت، ایسلند، لتونی، لیتوان و استونی نیز معاهده شنگن را پذیرفته اند.الان میتوانیم به سوال موردنظر پاسخ دهیم؛ منظور از منطقه شنگن، منطقه متشکل از تمام کشورهای عضو معاهده شنگن است. حالا اجازه دهید که به موضوع اصلی یعنی ویزای شنگن اتریش بپردازیم.

 

نحوه اخذ ویزای شنگن اتریش

همانطور که در ابتدای مقاله بیان کردیم شهروندان ایرانی برای سفر به اتریش نیاز به ویزای شنگن اتریش دارند. وظیفه صدور ویزای شنگن اتریش بر عهده سفارت این کشور واقع در ایران است. پس قدم اول برای اخذ ویزای شنگن اتریش، گرفتن وقت سفارت اتریش است. روند رزرو وقت سفارت اتریش با توجه به نوع و مدت اعتبار ویزا متفاوت است.برای گرفتن وقت سفارت اتریش،  با کارشناسان ما تماس گرفته و علاوه بر گرفتن راهنمایی های لازم در خصوص این موضوع می توانید کلیه اقدامات مربوط به گرفتن ویزای شینگن اتریش فوری خود را به ما بسپارید تا از طریق راههای کاملا قانونی بتوانبم به شما عزیزان خدمت رسانی بنماییم.

سفارت پس از تعیین وقت، تاریخ و ساعت دقیق را به متقاضی اعلام میکند. متقاضی موظف است که در زمان مقرر برای انجام مصاحبه، انگشت نگاری و ارائه مدارک حضوراً به سفارت مراجعه کند. اما برای اخذ ویزای شنگن اتریش به چه مدارکی نیاز هست؟

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای شنگن اتریش

  • فرم درخواست ویزای شنگن اتریش (این فرم از سایت سفارت اتریش یا از بخش ویزای سفارت قابل دریافت است. فقط باید دقت کرد که فرم به زبان آلمانی و با استفاده از حروف لاتین تکمیل شود)
  • گذرنامه (گذرنامه باید حداقل تا سه ماه پس از اتمام اعتبار ویزای شنگن اتریش تاریخ داشته باشد؛ همچنین حداقل دو صفحه خالی داشته باشد. ضمناً از زمان صدور گذرنامه نباید بیش از ۱۰ سال گذشته باشد.)
  • تصویر تمام ویزاهای شنگن پیشین (در صورت وجود)
  • دو قطعه عکس پرسنلی رنگی که در شش ماه اخیر گرفته شده باشد.
  • اصل و ترجمه آلمانی گواهی شغلی مانند گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخشهای خصوصی، حکم کارگزینی برای کارمندان بخشهای دولتی، پروانه کسب برای صاحبین مشاغل آزاد، روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه شرکت برای صاحبین شرکتهای خصوصی، کارت دانشجویی بین المللی برای دانشجویان، کارت بین المللی عضویت در هیئت علمی برای اساتید دانشگاه ها و…
  • بیمه نامه مسافرتی که حداقل سی هزار یورو از هزینه های اضطراری فرد را پوشش دهد.
  • واچر رسمی هتل
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما (معمولاً ارائه رسید رزرو بلیط کفایت میکند و نیازی به ارائه بلیط قطعی نیست)
  • مدارکی که تمکن مالی فرد را اثبات کنند مانند گردش حساب بانکی وی
  • رضایتنامه والدین برای متقاضیانی که به سن قانونی نرسیده اند و میخواهند به تنهایی سفر کنند.
  • دعوتنامه (در صورت وجود، خوشبختانه ویزای شنگن اتریش برای افرادی که دعوتنامه هم ندارند صادر میشود)

لازم به ذکر است که تمام مدارک فوق الذکر باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.

شهروندان ایرانی با تهیه و ترجمه مدارک مذکور و انجام مراحل فوق الذکر موفق به اخذ ویزای شنگن اتریش میشوند. ویزای شنگن اتریش جواز ورود به این کشور است اما شاید شگفت زده شوید اگر بدانید که ویزای شنگن اتریش نقش مجوز ورود به حدود چهل کشور دیگر را هم ایفا میکند. در حقیقت افراد با اخذ ویزای شنگن اتریش میتوانند به تمام کشورهای عضو منطقه شنگن و چهار کشور اروپایی کوچک آندورا، موناکو، سن مارینو و واتیکان نیز سفر کنند؛ همچنین حق ورود به تعدادی از کشورهای آمریکای مرکزی را نیز خواهند داشت. علاوه بر اینها اگر ویزای شنگن اتریش به صورت دابل یا مولتیپل صادر شده باشد و فرد حداقل یک بار از آن استفاده کرده باشد به مجوز ورود به کشورهای آلبانی، بلغارستان، صربستان، رومانی، کرواسی، مقدونیه، بوسنی و هرزه گوین، مونته نگرو، کوزوو و قبرس نیز تبدیل میشود.

 

برای اخذ ویزای شنگن اتریش و استفاده از مزایای گفته شده به این نکات توجه کنید:

  • حداکثر سه ماه و حداقل ۱۴ روز قبل از تاریخ سفر برای اخذ ویزای شنگن اتریش اقدام کنید.
  • برای کودکان نیز باید وقت مصاحبه جداگانه رزرو کنید.
  • فرم درخواست ویزای شنگن اتریش رایگان است.
  • هزینه صدور ویزای شنگن اتریش در داخل سفارت و برحسب یورو دریافت میشود. پس در روز مصاحبه اسکناس یورو به همراه داشته باشید. هزینه صدور ویزای شنگن برای بزرگسالان ۶۰ یورو، برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو و برای افراد زیر ۶ سال رایگان است.
  • حضور فیزیکی تمام متقاضیان در سفارت اتریش برای انجام انگشت نگاری الزامی است.
  • ممکن است که سفارت علاوه بر مدارک مذکور، مدارک دیگری نیز طلب کند.
  • ویزای شنگن اتریش الزاماً ضامن ورود شما به خاک اتریش نیست. ممکن است که مامور رسیدگی به مدارک در مرزهای اتریش متوجه تخلفی در صدور ویزا شود و از ورود شما به اتریش ممانعت کند.

 

جهت اخذ وقت سفارت یا ویزای شینگن با کارشناسان ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *