وقت ویزای یونان

وقت ویزای یونان

درخواست بالای وقت سفارت یونان یا وقت ویزای یونان میتواند به این علت باشد که ، یونان، کشوری اروپایی و نقطه تلاقی سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا است؛ کشوری که آن را به عنوان مهد تمدن و دموکراسی، زادگاه فلاسفه و نمایشنامه نویسان و آوردگاه بازیهای المپیک میشناسیم. علاوه بر موقعیت جغرافیایی قابل­توجه، یونان از جایگاه اقتصادی ویژه­ای نیز برخوردار است و در آژانس فضایی اروپا، اتحادیه اروپا، اتحادیه پولی اروپا و ناتو عضویت دارد. پس هرطور که فکر کنیم؛ یونان به اندازه­ای جاذبه اقتصادی، طبیعی، تاریخی و… دارد که مردم دنیا را مسافر خود کند.اگر جاذبه­ های فراوان یونان شما را نیز وسوسه کرده باید برای دریافت ویزای این کشور تقاضا دهید. برای انجام این امر میبایست ابتدا از سفارت یونان، وقت مصاحبه ( وقت ویزای یونان ،بگیرید؛ سپس در تاریخ مقرر برای تحویل مدارک و مصاحبه به سفارت مراجعه کنید. البته قبل از هر اقدامی باید ببینید که به چه هدفی قصد سفر به این کشور را دارید چون با توجه به هدف و تقاضای شما، سفارت یونان، ویزاهای متفاوتی از قبیل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی و ویزای کاری صادر میکند که در ادامه انواع ویزاهای مذکور را توضیح میدهیم.

وقت ویزای یونان

ویزای توریستی یونان

دارندگان ویزای توریستی یونان نمیتوانند بیش از سه ماه در این کشور بمانند و بعد از سه ماه اقامت در یونان ملزم به ترک خاک یونان هستند. این افراد حق کار کردن در یونان را ندارند. متقاضیان دریافت این نوع ویزا باید با ارائه درخواست اخذ ویزای توریستی، وقت سفارت یونان را رزرو کرده و در زمان تعیین شده جهت تحویل مدارک و انجام مصاحبه به سفارت مراجعه کنند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی یونان

  • اصل و ترجمه مدارک شناسایی متقاضی که به تایید دادگستری رسیده باشد.
  • پاسپورت که حداقل تا دو ماه پس از انقضای ویزای درخواستی اعتبار داشته باشد.
  • دو قطعه عکس پرسنلی
  • فرم درخواست ویزای توریستی یونان
  • در صورت وجود دعوتنامه
  • اسناد مالکیت متعلق به متقاضی
  • گردش مالی حساب بانکی متقاضی
  • ضمانتنامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال
  • آخرین مدرک تحصیلی متقاضی
  • گواهی شغلی
  • رسید رزرو بلیط هواپیما
  • واچر رسمی هتل
  • بیمه نامه مسافرتی
  • ویزای تحصیلی یونان

یکی از مقاصد اصلی دانشجویان در اروپا، یونان است. شاید دلیل این امر، همکاری و ارتباط دانشگاه­های یونانی با دیگر دانشگاه­های معتبر اروپایی است. البته توجه داشته باشید که در بیشتر دانشگاه­های یونان، به زبان یونانی تدریس می­شود اما در بعضی از مراکز نیز از زبان انگلیسی استفاده میشود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی یونان

  • تاییدیه اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه­های یونان
  • مدارک شناسایی متقاضی
  • پاسپورت
  • گواهی سلامت جسمی که موردتایید پزشک معتمد سفارت باشد.
  • مدرک زبان
  • ریزنمرات تحصیلی
  • گواهی عدم سوپیشینه متقاضی

ویزای تجاری یونان

ویزای تجاری یونان مخصوص افرادی است که قرار است بیش از سه ماه در خاک یونان اقامت داشته باشند؛ البته شرط اصلی اخذ این نوع ویزا این است که شخصی مقیم یونان به عنوان کارفرما برای شما دعوتنامه کاری بفرستد یا اینکه شرکتی که در حال حاضر در استخدام آن هستید؛ شعبه جدیدی در یونان افتتاح کرده باشد و بخواهد شما را به این شعبه منتقل کند که در هر صورت، سازمان نیروی انسانی یونان باید توانایی شما را تایید کند. متاسفانه ویزای تجاری یونان برای اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپا بندرت صادر میشود. به هر حال اگر شما شرایط مذکور را دارید؛ برای اخذ ویزای تجاری باید مدارک زیر را به سفارت یونان تحویل دهید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری یونان

  • اصل و ترجمه مدارک شناسایی متقاضی
  • پاسپورت
  • دو قطعه عکس پرسنلی
  • گواهی عدم سوپیشینه متقاضی
  • گواهی شغلی که ارتباط بین متقاضی و شرکت مقصد واقع در یونان را اثبات کند.
  • گواهی مبنی بر داشتن شش ماه سابقه بیمه
  • گردش مالی حساب بانکی متقاضی در سه ماه اخیر
  • ضمانتنامه بانکی صد میلیون ریالی
  • در صورت وجود دعوتنامه

جهت اخذ وقت سفارت با کارشناسان ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *