وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان

مسافرانی که برای ویزای یونان و گرفتن وقت سفارت یونان اقدام نموده ایند باید بدانند که ،یونان در جنوب شرقی اروپا قرار دارد و نقش نقطه پیوند سه قاره اروپا، آسیا و آفریقا را ایفا می­کند؛ کشوری که خود را به عنوان کانون تمدن دنیای غرب، مهد دموکراسی، سرزمین فلاسفه، یادآور میدان بزرگ المپیک و زادبوم نمایشنامه نویسی به مردم جهان معرفی کرده است. یکی از علته ای تقاضای یالای گرفتن وقت سفارت یونان این است که ، یونان از نظر اقتصادی نیز جایگاه قابل توجهی دارد و در اتحادیه اروپا، اتحادیه پولی و اقتصادی اروپا، ناتو و آژانس فضایی اروپا عضو است. بنابراین از هر منظر که بنگریم؛ یونان یکی از مقاصد اصلی گردشگران یا مهاجران در دنیا بشمار می­رود. اگر شما نیز قصد سفر به یونان را دارید؛ قبل از هر اقدامی ملزم به اخذ ویزای این کشور هستید. برای اخذ ویزای یونان باید وقت سفارت یونان در تهران را بگیرید. ویزای یونان با توجه به نوع سفر شما در انواع مختلف توریستی، تحصیلی و تجاری صادر می­شود که در ادامه آنها را معرفی می­کنیم.

وقت سفارت یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای  توریستی یونان برای افرادی صادر می­شود که سفر آنها بیش از سه ماه طول نخواهد کشید. دارندگان این نوع ویزا پس از اتمام زمان مقرر ملزم به ترک یونان هستند؛ همچنین اجازه کار کردن در این کشور را ندارند. برای گرفتن ویزای توریستی یونان باید فرم تقاضای ویزای توریستی این کشور را تکمیل کنید و مدارک مربوطه را به سفارت تحویل دهید.

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت یونان جهت اخذ ویزای توریستی

  • اصل و تصویر شناسنامه به همراه ترجمه رسمی آن
  • اصل و تصویر گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید حداقل تا دو ماه پس از اتمام زمان ویزای درخواستی باشد)
  • فرم تقاضای ویزای توریستی (برای هر فرد باید به صورت مجزا تکمیل گردد)
  • دعوتنامه (در صورت وجود)
  • دو قطعه عکس پرسنلی که در سال جاری گرفته شده باشد (عکس رنگی و بدون عینک)
  • سند مالکیت و کارکرد حساب بانکی
  • ضمانت نامه بانکی صد میلیون ریالی (به ازای هر متقاضی)
  • اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه آن
  • گواهی اشتغال به کار متناسب با شغل متقاضی ( به عنوان مثال پروانه مطب و پروانه نظام پزشکی برای پزشکان، فیش حقوقی کارمندان دولت، جواز کسب مشاغل آزاد، گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش­آموزان)
  • گواهی رزرو هتل برای اقامت در یونان
  • گواهی رزرو بلیط هواپیما
  • بیمه مسافرتی (مدت اعتبار بیمه باید به اندازه مدت اقامت فرد در یونان باشد)

ویزای تحصیلی یونان

یونان، یکی از مقاصد علمی واقع در اروپا است زیرا دانشگاه­های یونانی با سایر دانشگاه­های بزرگ اروپا همکاری می­کنند و حتی تبادل استاد دارند. بد نیست بدانید که زبان رسمی آموزش  در بیشتر دانشگاه­های این کشور، زبان یونانی است؛ البته در بعضی از مراکز نیز تدریس به زبان انگلیسی است. اگر شما هم قصد ادامه تحصیل در دانشگاه­های معتبر یونان را دارید باید مدارک زیر را آماده کنید.

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت یونان جهت اخذ ویزای تحصیلی

  • گواهی پذیرش تحصیل در یکی از دانشگاه­های یونان
  • اصل و تصویر شناسنامه
  • اصل و تصویر گذرنامه
  • گواهی سلامت جسمی
  • مدرک زبان
  • لیست نمرات مقاطع تحصیلی پیشین
  • گواهی عدم سوپیشینه

ویزای تجاری یونان

ویزای تجاری یونان به افرادی تعلق می­گیرد که قرار است بیش از سه ماه در این کشور اقامت داشته باشند و کار کنند. این نوع ویزا برای ساکنین کشورهای خارج از اتحادیه اروپا به سختی صادر می­شود. افرادی می­توانند برای گرفتن ویزای تجاری یونان اقدام کنند که برای کار کردن در این کشور، پیشنهاد دارند یا اینکه قرار است به شعبه­ای دیگر از شرکتی که در حال حاضر در آن مشغول به کار هستند؛ منتقل شوند که شعبه مقصد در یونان قرار دارد. لازم به ذکر است که توانایی متقاضی باید توسط سازمان نیروی انسانی یونان تایید شده باشد. حتی ممکن است که برای صدور ویزای تجاری از متقاضی ودیعه گرفته شود.

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت یونان جهت اخذ ویزای تجاری

  • اصل و تصویر شناسنامه به همراه ترجمه آن
  • اصل و تصویر گذرنامه
  • گواهی عدم سوپیشینه
  • گواهی اشتغال به کاری که رابطه متقاضی و شرکت مقصد را نشان دهد
  • گواهی شش ماه سابقه بیمه
  • کارکرد حساب بانکی متقاضی در سه ماه اخیر
  • ضمانتنامه بانکی صد میلیون ریالی (به ازای هر متقاضی)
  • دعوتنامه (در صورت وجود)
  • دو قطعه عکس پرسنلی، رنگی و بدون عینک که در سال جاری گرفته شده باشد

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *