وقت سفارت کانادا

وقت سفارت کانادا

از آنجا که وقت سفارت کانادا شامل انگشت نگاری و تعیین هوییت مسافر می باشد و مصاحبه ای در کار نیست؛ صادق بودن، با دقت پر کردن فرم ها و کامل بودن مدارک بسیار اهمیت پیدا می کند. همین موارد می توانند نتیجه درخواست شما را تغییر دهند. نتیجه ی درخواست شما هم به نظر افسر سفارت دارد. شما باید با کامل بودن مدارکی که بروز دقیق وضعیت شما است او را متقاعد کنید.در حال حاضر کانادا در ایران سفارت ندارد؛ در نتیجه برای انجام این مراحل_ انگشت نگاری، تعیین هویت و تحویل مدارک به یکی از نماینده های ان درشهرهای آنکارا ، استانبول ، دبی ، ابوذبی و یا باکو مراجعه کنید و درواقع وقت سفارت کانادا از این شهرها را داشته باشید.

روش های گرفتن ویزای کانادا :

1- روش آنلاین ثبت نام ویزای کانادا

2- روش دستی ثبت نام ویزای کانادا

 

حالت اول وقت سفارت کانادا ( درخواست آنلاین ویزای کانادا ) :

در این حالت شما مسافر عزیز می بایست اصل مدارک لازمه را ترجمه شده به همراه مهر رسمی دادگستری تحویل ما دهید. همکاران ما در سایت سفارت یک حساب کاربری برای شما ایجاد می کنند و پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، تأیید و دریافت کد کاربری میتوانیم ثبت نام آنلاین را انجام دهیم. سپس واریزی سفارت را پرداخت میکنیم _این واریزی تنها از طریق کارت اعتباری انجامپذیر است.  بعد از اتمام ثبت نام یک رسید دریافت میکنیم که این رسید دارای شماره پرونده و انگشت نگاری است. شما بعد از گرفتن این رسید تا یک ماه فرصت دارید تا برای انگشت نگاری به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا یا استانبول مراجعه کنید.  بعد از گذشت یک ماه در صورت انجام ندادن انگشت نگاری، درخواست وی باطل شده و پولی به مسافر برگشت داده نمی شود.

حالت دوم وقت سفارت کانادا (درخواست کاغذی ویزای کانادا – DRAFT ) :

در روش کاغذی (دستی یا حضوری) متقاضی پس ازآماده کردن و پر کردن فرم های ثبت نام می بایست به یکی از سفارتخانه های کانادا در یکی از شهر های آنکارا، استانبول، دبی، ابوذبی و یا باکو مراجعه کند تا مدارک خود را جهت ثبت نام تحویل دهد.هم چنین وجه واریزی سفارت باید از طریق یکی از شعب بانک گارانتی در ترکیه واریز و فیش واریزی ضمیمه ی مدارک شود.پس از انجام امور ثبت نام و انگشت نگاری ، متقاضی یک شماره (Tracking ID) از کارگزاری سفارت دریافت خواهد کرد و پیگیری های بعدی از طریق همین کد صورت می گیرد. متقاضی به منظور انجام انگشت نگاری و تحویل مدارک خودمی بایست به سفارت کانادا مراجعه کند.و امکان ارسال مدارک وجود ندارد.هم چنین لازم است بدانید که انجام این کار حداکثر 1 ساعت طول میکشد. پس از تحویل مدارک، سفارت پاسپورت را به شما بازگرداند و تا آماده شدن جواب ویزا میتوانید به ایران بازگردید.

** در دو حالت بالا قبول(اکسپت) یا مردود(ریجکت) شدن درخواست شما از طریق ایمیل مشخص میشود.

کدام روش بهتر است؟

در حقیقت روش آنلاین به دلیل دادن فرصت دوباره جهت تغییر یا تصحیح مدارک، گزینه ی عاقلانه تری است. در روش دستی این امکان وجود ندارد و مدت زمان بیشتری نیز طول می کشد.

مدارک مورد نیاز جهت گرفتن ویزای کانادا :

با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند، مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کانادا بسته به نوع ویزای درخواستی در هنگام گرفتن وقت سفارت کانادا ؛ اعم از ویزای توریستی ، ویزای کار ، ویزای دانشجویی و مهاجرت از شخصی به شخص دیگرمتغیر و متفاوت می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا :

_ ارائه چک لیست کانادا که شامل ریز مدارک مورد نیاز ویزا کانادا میباشد. لیست مدارک موجود در چک لیست در ادامه معرفی شده است:

_ پر کرن فرم مشخصات فردی کانادا

_ پر کرن فرم مشخصات خانوادگی کانادا

ریز مدارک مورد نیاز که در چک لیست ویزای توریستی کانادا معرفی شدند :

_ مدارک شناسایی و مدارک دارایی

_ پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار

_ پاسپورتهای قدیمی (برای نشان دادن تاریخچه سفرها )

_ شناسنامه متقاضی

_ اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و…

_ اجاره نامه؛ در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد.

_گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده .

** اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید، پرینتی (ریز) حساب یا گواهی از بانک که قید شده باشد در ماه چقدر سود دریافت می کنید.

_گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دار.

 _2 قطعه عکس رنگی

** سایز ۴٫۵*۳٫۵  با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد.

-گواهی اشتغال به تحصیل، یا اشتغال به کار فرزندان مجرد.

_ مدارک کاری متقاضی

گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – حکم کارگزینی – فیش بازنشستگی – حکم بازنشستگی – پروانه کسب – پروانه بهره برداری – پروانه وکالت – پروانه مطب – کارت بازرگانی.

_مدارک شرکت ( اگر متقاضی دارای شرکت باشد )

_اساسنامه شرکت

_روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)

_اظهار نامه ثبت شرکت

_آخرین لیست بیمه شرکت (برگه پرداخت)

_ پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت

_آخرین برگه مالیاتی شرکت

** در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد، علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .

_ مدارک دعوت کننده

** یک دعوتنامه با تاریخ، امضاء و حاوی اطلاعات مهمان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن فرد – نسبت شما با فرد دعوت شونده( مهمان) – هدف از سفر – مدت زمانی که فرد دعوت شونده ( مهمان) قصد دارد در کانادا اقامت داشته باشد – جزئیات مربوط به محل اقامت و هزینه های زندگی – تاریخ ترک کانادا از سوی مهمان

به علاوه ،

** حاوی اطلاعات میزبان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن در کانادا – شغل – شهروند کانادا هستید یا دارای کارت اقامت دائم(PR) می باشید – تصویری از مدرکی که نشانگر وضعیت اقامت شما در کانادا می باشد – جزئیات مربوط به خانواده شما، شامل اسامی و تاریخ تولد همسر و وابستگان (ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – تعداد کل نفراتی که در منزل شما اقامت دارند(ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – درخواست سوپرویزا صرفا برای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان می باشد.

2- کپی کارت اقامت دعوت کننده

3- کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده

4- گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی

5- گواهی حساب بانکی دعوت کننده

6- آخرین برگ پرداخت مالیاتی (Notice of assessments یا T4)

لازم به ذکر است که تمامی مدارک فارسی که به سفارت تحویل میدهید، باید از طریق دارالترجمه ی رسمی ترجمه شوند ومورد تایید دادگستری باشند.

موارد لازم توجه درباره ی مدارک درخواست ویزای کانادا :

پس از گرفتن وقت سفارت کانادا اخذ ویزای موقت کانادا شرایطی دارد که باید آن ها را رعایت کنید.

شما باید افسر سفارت را متقاعد کنید که پس از مهلت مشخص شده برای این اقامت موقت، کانادا را ترک می کنید.

او را توجیه کنید که بودجه ی کافی برای اقمت در آن جا را دارید. شما باید او را از توان مالی خود جهت گذران خود و افرادی که با شما هستند، مطمئن کنید.

هدف کار یا تحصیل در آن جا را ندارید. در غیر این صورت باید مجوز ها ی لازم را کسب کنید.

فردی قانونمدار هستید که دارای هیچ گونه سابقه ی جنایی نمی باشد.

تمامی اسناد و مدارک مورد نیاز مامور را به همراه داشته باشید.

شما و هم چنین خانواده تان که قصد سفر دارند، باید از سلامت جسمی برخوردار باشید. می توانید در صورت آگاهی به این امر معاینات لازم را انجام دهید. و  پس از آن جواب تست آزمایش را به افسر تحویل دهید.

پر کردن فرم تقاضای ویزا و پرداخت وجه مورد نظر شامل تمامی افراد خانواده ی شخص که قصد سفر با وی را دارند، می شود.

پس از انجام این موارد، مامور مربوط صلاحیت و یا عدم صلاحیت شما و یا هر کدام از افراد خانواده تان اعلام می کند.

نحوه ی انجام آزمایشات پزشکی ویزای کانادا :

به منظورانجام آزمایشات پزشکی ویزای کانادا، متقاضیان باید به یکی از پزشکان مورد تایید سازمان مهاجرت کانادا مراجعه کنند. این پزشکان، یک دوره آزمایشات کامل انجام می دهند و ممکن است از قفسه سینه نیز عکس بگیرند.

پس از اتمام آزمایشات لازمه، نتایج برای سازمان مهاجرت کانادا ارسال خواهد شد.

تصمیم گیری نهای را سزمان مهاجرت کانادا خواهد گرفت.این سازمان بروز هرگونه مشکلی را به صورت مکاتباتی به متقاضی اعلام می کند.

موارد لازم هنگام مراجعه برای انجام آزمایشات پزشکی ویزای کانادا :

  _ حداقل یک کارت شناسایی به همراه عکس عکس و امضا داشته باشید؛ مثل پاسپورت، گواهینامه یا کارت ملی

 _ عینک یا لنز(در صورت استفاده)

 _ سوابق پزشکی موجود

  _ فرم آزمایشات پزشکی (IMM 1017E)

چه افرادی معاف از انگشت نگاری سفارت کانادا می باشند ؟

_ افراد بالای 80 سال و کمتر از 14 سال

_ افرادی که ویزای مهاجرتی دارند

_ افراد مقیم کانادا و یا دارای پاسپورت کانادایی

_ افرادی که در حین درخواست ویزای کانادا هستند

_ دیپلماتها و افرادی دولتی

در این مقاله سعی به توضیحات کامل در خصوص وقت سفارت کانادا یا ثبت نام ویزای کانادا را برای شما عزیزان داشتیم ولی در صورت نامفهوم بودن و داشتن هر گونه سوال با مشاوران تاکسی پرواز در هر ساعتی از شبانه روز تماس بگیرید.

 جهت مشاوره و یا درخواست وقت سفارت و اخذ ویزا شینگن با ما تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *