وقت سفارت فرانسه

از آنجا که کشور پهناور فرانسه عضو اتحادیه ی شینگن است؛ برای اخذ ویزای آن ابتدا باید وقت سفارت فرانسه بگیرید.قبل از گرفتن وقت سفارت فرانسه توجه داشته باشید که تاریخ اعتبار دعوتنامه ی شما چه روزی است. آیا این تاریخ با تایخ مصاحبه ی شما همخوانی دارد، یا خیر؟ برای مثال ممکن است مهلت دعوتنامه ی شما تا ۳ هفته ی دیگر باشد و وقت سفارت شما حداقل ۱ یا ۲ ماه دیگر باشد؛ در این صورت دعوتنامه ی شما باطل است و شما برای این امر دیر اقدام کردید.

وقت سفارت فرانسه

ویزای توریستی فرانسه :

ویزای توریستی فرانسه فقط به افرادی که با هدف گردشگری اقدام به گرفتن ویزا کرده اند تعلق می گیرد. مدت زمان این ویزا ۳ ماه (۹۰ روز) می باشد و مسافران عزیز بعد از این مدت می بایست این کشور را ترک کنند.

مراحل گرفتن وقت سفارت فرانسه :

برای گرفتن وقت سفارت فرانسه در ابتدا باید به سایت رسمی سفارت فرانسه رجوع کنید و برای مصاحبه ی خود نوبت بگیرید. معمولا وقت سفارت فرانسه حدود ۲ تا۳ هفته طول می کشد، اما امکان دارد به علت تقاضای بالای افراد ایت مهلت به تعویق بیافتد.  توجه داشته باشید که شما باید در روز مصاحبه پرینت ایمیل سفارت را جهت مصاحبه ی حضوری و انگشت نگاری همراه خود ببرید.

آدرس سفارت فرانسه در تهران : خیابان نوفل لوشاتو، رو به رو ی بانک مرکزی پلاک ۶۶-۶۴٫

بعد از این مراحل مثل هر کشور دیگر باید فرم تقاضای ویزا را پر کنید. این فرم را می توانید از بخش روادید سفارت یا سایت رسمی آن تهیه کنید. بسیار اهمیت دارد که این فرم را با دقت و صداقت پر کنید. و اگر با خانواده ی خود سفر می کنید هر فرد باید یک فرم، جداگانه پر کند.

تحویل پرونده تقاضای ویزا : بخش ویزای سفارت فرانسه، یکشنبه الی چهارشنبه، از ساعت ۷٫۳۰ صبح الی ۱۱٫۳۰ صبح، به غیر از روزهای تعطیل باز است.

دریافت گذرنامه و جواب ویزا : یکشنبه الی چهارشنبه، از ساعت ۲ الی ۳ بعد از ظهر ، به غیر از روزهای تعطیل .

مدارک مورد نیاز در روز وقت سفارت فرانسه ( به غیر از پرینت برگه ی سفارت):

  • فرم روادید کوتاه مدت که به انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شده باشد و امضا و تاریخ خورده باشد.
  • عکس رنگی و جدید از چهره در زمینه روشن ، ۳٫۵ در ۴٫۵ که چهره ۷۰ تا ۸۰ درصد آن باشد .
  • گذرنامه؛

اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی و گذرنامه دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد و همراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود .

  • سه پرینت آخر بانکی ( حساب جاری + عنداللزوم حساب پس انداز)
  • سه فیش آخر حقوقی
  • گواهی کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهیانه و تاریخ مرخصی آماده باشد و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجددا به سر کار خود باز خواهد گشت.
  • برای حقوق بگیران:
  • اسنادی که وضعیت مالی و اجتماعی شما را مشخص کند.
  • شناسنامه + کپی آن
  • کپی تمام روادید شنگن که تا کنون دریافت کرده اید. کپی همه مهرهای ورود و خروج (بر روی گذرنامه های فعلی و قبلی).
  • برای تجار و بنگاه داران :
  • آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکتها .
  • کارت بازرگانی یا پروانه کسب
  • سه پرینت آخر بانکی ( حساب شخصی + حساب حرفه ای )
  • برای مشاغل آزاد :
  • کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری
  • سه پرینت آخر بانکی ( حساب شخصی + حساب حرفه ای )
  • برای بازنشستگان و کسانی که فعالیت حرفه ای ندارند :
  •  اسناد دریافت مستمری و یا رانت ( برای بازنشستگان)
  • سه پرینت آخر بانکی
  • عندالزوم اسناد نشان دهنده ی تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تامین می کند + سند هویت وی
  • برای بچه ها و دانشجویان :
  • گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین
  • اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تامین می کند + سند هویت وی
  • اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر سفر کند.
  • گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای آینده
  • گواهی برخورداری از محل سکونت : دعوتنامه تنظیم شده در شهرداری (اصل) + کپی و یا رزرو هتل
  • عنداللزوم سند مالکیت ،اجاره نامه یا هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره ملک در فرانسه را ثابت کند . ( گواهی پرداخت عوارض سکونت یا مالکیت )
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا
  • سند مثبته سفر : رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت .

موارد قابل توجه جهت اخذ وقت سفارت فرانسه :

  • مدارک شما باید به گونه ای باشد که نشان دهد قصدتان از سفر برای اقامت طولانی نیست و به میهن خود باز خواهید گشت. نظر مامور سفارت در این زمینه بسیار اهمیت دارد پس باید بتوانید او را متقاعد کنید.
  • باید افسر مربوطه را توجیه کنید که مخارج کلی جهت گذران در فرانسه را می توانید پرداخت کنید و توان مالی لازمه را دارید.
  • فردی قانون مند بدون سابقه ی جنایی هستید.
  • تمامی مدارک شما باید کپی برابر اصل شده باشند؛

اصل مدارک به شما باز خواهد گشت و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.

** توجه داشته باشید که مدارکی را که به سفارت تحویل دادید را تا انتهای سفر به طور منظم همراه داشته باشید. ممکن است مامور مرزی سفارت آن ها را از شما بخواهد و شاید در صورت نداشتن آن اجازه ی ورود به شما را ندهد.

 جهت مشاوره و یا درخواست وقت سفارت و اخذ ویزا شینگن با ما تماس بگیرید.