وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت بلژیک

اگر در پی گرفتن وقت سفارت بلژیک جهت اخذ ویزای بلژیک هستین باید بدانید که ، بلژیک، یکی از قدیمیترین کشورهای اروپاییست که در غرب قاره سبز قرار دارد و از نظر تراکم جمعیت، بعد از هلند و موناکو، رتبه سوم را به خود اختصاص داده است. این کشور متراکم از شمال به هلند، از شرق به آلمان، از جنوب شرقی به لوکزامبورگ، از جنوب به فرانسه و از شمال غربی به دریای شمال راه پیدا میکند. زبان مردم بلژیک، هلندی، فرانسوی و آلمانی است؛ این تنوع زبانی و فرهنگی منجر به ایجاد تنشهای سیاسی میشود. موقعیت استراتژیک این کشور در کنار جاذبه­های طبیعی ناشی از آب و هوای معتدل و بارانی آن باعث شده که رفت و آمدهای زیادی به این کشور صورت بگیرد. از آنجایی که بلژیک عضو پیمان شنگن است؛ سفر به این کشور مستلزم اخذ ویزای شنگن است. قدم اول برای دریافت ویزای بلژیک، گرفتن وقت سفارت بلژیک است. آدرس سفارت بلژیک در ایران، تهران، خیابان فرشته، خیابان آقا بزرگی، بن بست شیرین است.

وقت سفارت بلژیک

سفارت بلژیک با توجه به درخواست متقاضیان، ویزاهای مختلفی تحت عناوین ویزای کوتاه مدت یا ویزای توریستی و تجاری، ویزای اقامت طولانی مدت یا تحصیلی، ویزای اقامتی نوع D و ویزای الحاق به خانواده صادر میکند. بدیهی است که برای دریافت هریک از ویزاهای مذکور ابتدا باید از سفارت، وقت گرفت.

نحوه گرفتن وقت سفارت بلژیک

جهت اخذ وقت سفارت بلژیک، ابتدا باید به سایت سفارت بلژیک مراجعه نمود و فرم درخواست ویزا را تکمیل کرد. پس از تایید اطلاعات وارد شده، یک شماره اینترنتی در اختیار متقاضی قرار داده میشود. دقت داشته باشید که پس از دریافت شماره اینترنتی دیگر قادر به تغییر اطلاعات وارده شده در فرم نخواهید بود.

در مرحله بعد، متقاضی باید به سایت سفارت بلژیک مراجعه و اقدام به رزرو وقت سفارت کند. برای گرفتن وقت سفارت، ورود شماره اینترنتی اخذ شده در مرحله قبل الزامی است. پس از رزرو وقت، فرم مربوطه را ذخیره کنید و در روز مصاحبه، دو نسخه از آن را به همراه ببرید.

حین تعیین وقت سفارت بلژیک به این نکات توجه داشته باشید که:

  • حداکثر سه ماه و حداقل سه هفته قبل از تاریخ سفر برای گرفتن وقت اقدام کنید.
  • فرم تعیین وقت سفارت بلژیک رایگان است.
  • وقت رزرو شده مختص خود متقاضی است و امکان انتقال آن به دیگری ممکن نیست.
  • در صورت عدم مراجعه متقاضی به سفارت در وقت تعیین شده تا سه ماه آینده قادر به اخذ وقت مجدد سفارت نخواهد شد.

پس از تعیین وقت باید در روز و ساعت مقرر با در دست داشتن مدارک موردنیاز به سفارت بلژیک مراجعه کرد. مدارک موردنیاز با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت است که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کوتاه مدت بلژیک

  • پاسپورت که باید حداقل تا سه ماه پس از انقضای ویزای درخواستی، اعتبار داشته باشد.
  • فرم درخواست ویزا که باید با حروف بزرگ تکمیل شده باشد.
  • دو قطعه عکس پرسنلی که در سال جاری گرفته شده باشد.
  • تعهدنامه­ای مبنی بر تقبل هزینه­ها از سوی یک ضامن بلژیکی یا فردی که دارای اقامت بلژیک است.
  • دعوتنامه از سوی خویشاوندانی که مقیم بلژیک هستند یا افرادی که رابطه آنها با متقاضی مشخص شده باشد.
  • رضایتنامه قانونی والدین برای متقاضیان خردسال.
  • رسید رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • بیمه نامه مسافرتی تا یک سقف معین
  • رسید پرداخت هزینه­های تعیین وقت و صدور ویزا

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری بلژیک

  • پاسپورت که باید حداقل تا سه ماه پس از انقضای ویزای درخواستی، اعتبار داشته باشد.
  • فرم درخواست ویزا که باید با حروف بزرگ تکمیل شده باشد.
  • دو قطعه عکس پرسنلی که در سال جاری گرفته شده باشد.
  • دعوتنامه از سوی یک شرکت بلژیکی به اسم خود متقاضی که حاوی اطلاعات مختصری در مورد علت دعوت از وی باشد.
  • مدارکی که ارتباط حرفه­ای متقاضی با سفر مدنظر را اثبات کنند.
  • اساسنامه، لیست بیمه و گواهی ثبت شرکت ایرانی
  • تعهدنامه شرکت خارجی مبنی بر تقبل هزینه­های سفر متقاضی یا اسنادی که تمکن مالی متقاضی برای رفتن به این سفر را نشان دهند.
  • گواهی اشتغال به کار
  • حکم ماموریت
  • رسید رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • بیمه­نامه مسافرتی تا یک سقف معین
  • رسید پرداخت هزینه­های سفارت

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی بلژیک

  • پاسپورت که باید حداقل تا سه ماه پس از انقضای ویزای درخواستی، اعتبار داشته باشد.
  • فرم درخواست ویزا که باید با حروف بزرگ تکمیل شده باشد.
  • دو قطعه عکس پرسنلی که در سال جاری گرفته شده باشد.
  • گواهی ثبتنام در یکی از مراکز آموزش عالی بلژیک
  • اصل و ترجمه شناسنامه به زبان مرکز آموزشی مدنظر
  • مدرک دیپلم برای تحصیل در مراکز آموزش عالی فرانسوی بلژیک
  • گواهی تمکن مالی متقاضی اعم از گواهی بورسیه، تعهدنامه مالی از سوی یک ضامن بلژیکی یا فردی مقیم در بلژیک
  • گواهی سلامت جسمی که به تایید پزشکان معتمد سفارت رسیده باشد.
  • گواهی عدم سوپیشینه برای متقاضیان بالای ۱۸ سال
  • توضیحاتی مختصر در رابطه با رشته تحصیلی و انگیزه کافی برای بازگشت به ایران پس از اتمام تحصیل
  • یک عدد پاکت­نامه تمبردار که آدرس محل اقامت متقاضی روی آن درج شده باشد.
  • رسید پرداخت هزینه­ های سفارت

مدارک لازم برای اخذ ویزای الحاق به خانواده بلژیک

  • اگر همسر متقاضی مقیم بلژیک باشد؛ متقاضی برای پیوستن به او باید مدارک زیر را به سفارت ارائه دهد:
  • پاسپورت که حداقل یک سال اعتبار داشته باشد.
  • فرم درخواست ویزا که باید با حروف بزرگ تکمیل شده باشد.
  • چهار قطعه عکس پرسنلی که در سال جاری گرفته شده باشد.
  • گواهی پرداخت هزینه تشکیل پرونده که به هیچ وجه قابل استرداد نیست.
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج به زبان فرانسوی، هلندی یا آلمانی که به تایید دادگستری رسیده باشد.
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه به زبان فرانسوی، هلندی یا آلمانی که به تایید دادگستری رسیده باشد.
  • اگر یکی از طرفین قبلاً ازدواج کرده باشد و حکم طلاق وی در ایران جاری شده باید حکم طلاق و ترجمه رسمی آن به زبان فرانسوی، هلندی یا آلمانی را ارائه دهد و اگر همسر سابق وی فوت شده باید گواهی فوت و ترجمه رسمی آن به یکی از زبانهای مذکور را تحویل دهد.
  • اصل و ترجمه رسمی گواهی عدم سوپیشینه به زبان فرانسوی، هلندی یا آلمانی که به تایید دادگستری رسیده باشد.
  • گواهی سلامت پزشکی که توسط پزشکان موردتایید سفارت بلژیک صادر شده باشد.
  • گواهی اقامت همسر ساکن در بلژیک
  • بیمه­نامه همسر ساکن در بلژیک که بتواند طرف مقابل را نیز تحت پوشش قرار دهد.
  • سند مالکیت یا اجاره نامه خانه همسر مقیم بلژیک
  • اسنادی که استطاعات مالی و کاری همسر ساکن در بلژیک را اثبات کنند مانند فیش حقوقی سه ماه اخیر وی

جهت اخذ وقت سفارت با کارشناسان ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *