وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

مسافرین متقاضی سفر به ایتالیا که قصد گرفتن وقت سفارت ایتالیا را دارند، احتمالا با نحوه گرفتن وقت سفارت ایتالیا آشنایی دارند.در صورتی که تصمیم به سفر به ایتالیا و اخذ ویزا این کشور را دارید در اولین مرحله می بایست اقدام به گرفتن وقت سفارت این کشور کنید.به طور معمول سفارت ایتالیا به دلیل تقاضای بالای سفر به این کشور ، با حجم زیادی از درخواستها  روبرو است.شلوغی و تقاضای بالای سفر به ایتالیا گرفتن وقت سفارت این کشور را با مشکل روبرو کرده است.

وقت سفارت ایتالیا

چگونه وقت سفارت ایتالیا را بگیریم ؟

اگر تصمیم سفر به ایتالیا را گرفته اید و در فضای مجازی و دیگر جاها دنبال راهی برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا را می گردید. با خواندن مقاله  (آموزش ثبت نام سفارت ایتالیا) می توانید ثبت نام در سایت سفارت ایتالیا را به راحتی انجام بدهید. اگر انجام این کار برای شما سخت بود و یا در مورد نحوه انجام آن سوال داشته باشید می توانید با تماس با مشاوران تاکسی پرواز در ۲۴ ساعت شبانه روز از مشاوره کارشناسان متخصص در این زمینه بهره مند شوید.

مدارک لازم گرفتن وقت سفارت ایتالیا :

قبل از تهیه مدارک لازم و اقدام برای هر کاری در این زمینه پیشنهاد ما این است که با کارشناسان خود در تاکسی پرواز مشورت کرده و با اطلاعات دقیق اقدام به جمع آوری مدارک مورد نیاز خود بنمایید. عموما مدارک اولیه که مورد نیاز گرفتن وقت سفارت ایتالیا می باشد، به شرح زیر خواهد بود :

۱- اسکن رنگی صفحه اول پاسپورت با کیفیت مناسب و فرمت JPG

۳- اسکن عکس ۳٫۴ متقاضی با ضمینه سفید و تمام رخ

۴- اسکن دعوتنامه توریستی یا تجاری و یا اسکن مدرک رزرو هتل در یکی از شهر های ایتالیا

۵- شماره تلفن همراه در دسترس برای ارسال کد ثبت نامی سفارت

نکته : مدرک مذکور را از طریق راههای ارتباطی( ایمیل،تلگرام،واتس آپ و . . . ) برای کارشناس خود ارسال فرمایید.

فرآیند اخذ وقت سفارت ایتالیا :

ابتدا بایت هدف از سفر خود را مشخص کنید.اگر قصد سفر تجاری به ایتالیا را دارید باید در درخواست خود اعلام کنید که هدف از سفر به ایتالیا بیزنس و تجارت خواهد بود.اگر چنین تصمیمی را داشته باشید باید این موضوع را در هنگام ثبت نام اعلام کرده و در این بخش ثبت نام کنید و در روز مراجعه به سفارت ایتالیا دعوتنامه تجاری خود را ارائه نمایید.

اما در صورتی که هدف شما از سفر به ایتالیا به صورت توریستی است باید دعوتنامه توریستی و یا رزرو هتل خود را ارئه نمایید.

پس از ثبت نام در قسمت های توریستی و یا تجاری باید منتظر باز شدن وقت سفارت این کشور بمانید.کارشناسان تاکسی پرواز با سابقه و تجربه ای که در این زمینه دارند می توانند در این زمینه به شما کمک کنند.

پس از باز شدن وقتها باید اولین وقت را رزرو نمایید. پس از کانفرم وقت خود می توانید در موعد مقرر شده با مدارک مورد نیاز ،که حتما عنوان مدارک مورد نیاز ویزا ایتالیا را از کارشناسان ما سوال کنید، به سفارت این کشور در تهران مراجعه کرده و فرآیند اخذ ویزا ایتالیا را پیش ببرید.پس از مراجعه به سفارت و مصاحبه و تحویل مدارم بعد از دوهفته سفارت ایتالیا نتیجه درخواستتان را به شما اعلام می نماید.

 

جهت مشاوره و یا درخواست وقت سفارت و اخذ ویزا شینگن با ما تماس بگیرید.

 

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *