وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت آمریکا

امریکا از کشورهایی است که ایرانیان به اهداف مختلف ( تحصیلی، اقامت، گردشگری و…) به آن زیاد سفر می کنند.متاسفانه  در ایران سفارت آمریکا نداریم اما در کشور های همسایه نمایندگی های فعالی در زمینه ی مصاحبه و وقت گیری برای سفارت وجود دارد. برای گرفتن وقت سفارت آمریکا ابتدا باید فرم درخواست ویزای امریکا DS_160 را پر کنید. این فرم شامل ۴۰ سوال شخصی از شما مسافر عزیز است که شما برای تکمیل آن هم می توانید خود اقدام کنید و هم به علت اینکه پاسخ ها باید انگلیسی باشند، مشاوران ما برای شما پر کنند. لازم به ذکر است که هر گونه اشتباه در تکمیل فرم منجر به رد درخواست شما شود.

پس از تکمیل فرم، لازم است تا برای مصاحبه با افسر سفارت، وقت سفارت بگیرید. برای این امر باید یک حساب کاربری ایجاد کنید، واریزی های مربوطه پرداخت کنید و ساعت، روز و مکان مصاحبه را تعیین کنید.

در زمان مصاحبه افسر سفارت تعیین می کند که بر اساس اطلاعات و مدارکی که از شما دارد، شما صلاحیت دریافت ویزا را دارید، یا خیر.

تمام کنسولگری های آمریکا انگشت نگاری به عمل می آورند، اما بعضی از آن ها ممکن است از افراد زیر ۱۴ سال مصاحبه نگیرند.

ممکن است پرونده ی شما از دید مامور نیاز به بررسی های بیشترAdministrative processing  داشته باشد. در این صورت پاسخ مثبت یا منفی بودن درخواست شما در هما روز مصاحبه روشن نخواهد شد و ممکن است به هفته یا ماه های بعد به تعویق بیافتد. در نتیجه شما باید دائما ایمیل خود را چک کنید.

 

اسناد و مدارک مورد نیاز برای افرادی که اپلیکیشن فرم را پر نکردند :

_ اسکن شده ی صفحه ی اول پاسپورت

_ تکمیل فرم DS_160

_ اسکن شده ی دعوت نامه از دوستان یا بستگان و مدارک اقامتی آنان( در صورت داشتن دعوت نامه)

_ ۱ عکس رنگی، با زمینه سفید  ۵*۵( صورتتان کامل معلوم باشد)

مدارک مورد نیاز وقت سفارت آمریکا برای متقاضیانی که اپلیکیشن فرم را پر کرده اند :

  • اسکن شده ی صفحه اول پاسپورت
  • صفحه تائیدیه اپلیکیشن فرم (صفحه بارکد یا DS-160 confirmation page)
  • متقاضیان ویزای دانشجوئی باید علاوه بر مدارک فوق ، کپی I-20 و SEVISFEE Confirmation یا I-901 تکمیل شده را نیز ارائه دهند .

فرم های مورد نیاز برای وقت سفارت آمریکا :

 

نوع فرم

 

نام فرم

اپلیکیشن فرم ویزاهای کوتاه مدت

 

DS-160

فرم پرداخت SEVIS

 

I-901

فرم پذیرش هزینه های مالی دعوت شونده

I-134

فرم های مربوط به گرین کارت DSP122-DS0230

 

 

مدارک مورد نیاز به منظور گرفتن ویزای توریستی آمریکا :

  • یک نسخه تکمیل شده ی فرم آنلاین ds-160 به همراه برگه ی تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت
  • اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به امریکا و اصل پاسپورت های قبلی
  • اصل و یا کپی دعوتنامه ی معتبر( در صورت نداشتن دعوتنامه رزرو هتل در امریکا)

 

۱ ·  قطعه عکس ۵ × ۵

  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج
  • بیمه ی مسافرتی
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
  • برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته الزامیست.
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ، جواز کسب ، پروانه فعالیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه ۶ ماهه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی ۶ ماه آخر ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی) و …
  • مدارک میزبان در امریکا ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در امریکا یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و …)
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته ، سپرده های بانکی و…

 

 جهت مشاوره و یا درخواست وقت سفارت و اخذ ویزا شینگن با ما تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *