وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

از آن جا که ویزای توریستی آلمان تنها به سفر های کوتاه مدت، دیدار خانواده و یا بستگان اختصاص داده می شود؛ اگر هدف شما اشتغال و یا تحصیل در این کشور است، باید برای ویزای تحصیلی و یا کار اقدام کنید که اولین قدمی که می بایست برداشته شود گرفتن وقت سفارت آلمان می باشد . اعتبار ویزای شما به نوع درخواستتان و همین طور تصمیم خود سفارت بستگی دارد. در صورت گرفتن وقت سفارت آلمان و تقاضای برای ویزای آلمان ، مصاحبه انجام می شود. این مصاحبه حضوری است به این معنا که حضور شخص الزامی می باشد.

وقت سفارت آلمان

تکمیل فرم تقاضای ویزا، اولین مرحله برای درخواست ویزا هر کشوری می باشد. این فرم را باید از سایت رسمی سفارت آلمان دانلود کنید. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه تحویل دهید.

** میزان تقاضای افراد در فصول مختلف سال به یک میزان نمی باشد؛ برای مثال در فصل بهار و تابستان درخواست ها به نسبت افزایش پیدا می کند. در نتیجه گرفتن نوبت در زمان مطلوب از سوی سفارت کمی دچار مشکل خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت آلمان :

  • ارائه اصل گذرنامه امضاء شده ی متقاضی به همراه کپی از صفحات اول و دوم
  • یک نسخه فرم درخواست ویزای شنگن امضاء شده
  • یک قطعه عکس گذرنامه ای جدید با پس زمینه روشن که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد.
  • دعوتنامه از آلمان (دعوتنامه غیررسمی همراه با کپی گذرنامه دعوت کننده و گواهی ثبت محل اقامت در آلمان)
  • رزرو یا واچر هتل
  • بیمه مسافرتی معتبر
  • اصل شناسنامه متقاضی
  • اصل شناسنامه و گذرنامه همسر
  • گواهی اشتغال به کار به همراه اسناد دریافت حقوق با کپی۰درصورت شاغل بودن زوج ارائه این مدارک برای هر دو نفر الزامیست)
  • پرینت ریز گردش مالی حساب های بانکی سه ماه اخیر
  • اسناد مالکیت (در صورت وجود)
  • سایر مدارک جهت اثبات وابستگی به ایران

لازم به ذکر است که تمامی مدارک فارسی که به سفارت تحویل میدهید، باید از طریق دارالترجمه ی رسمی ترجمه شوند ومورد تایید دادگستری باشند.

 جهت مشاوره و یا درخواست وقت سفارت و اخذ ویزا شینگن با ما تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *